Avusturya Vizesi

Acentemiz vize başvuru yetkisine sahiptir.Aynı zamanda  danışmanlık hizmeti verilmektedir.

İşverenler İçin Gerekli Belgeler
- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
- Eksiksiz doldurulmuş Avusturya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
- Avusturya'daki Firmadan Davetiye ( Avusturya'dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Avusturya Konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak,  Avusturya Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )
- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )
- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )
- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )
- Şirket Banka Hesabı
- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )
- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır ) 
- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )
2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler
- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
- Eksiksiz doldurulmuş  AvusturyaVize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
-Avusturya 'daki Firmadan Davetiye ( Avusturya'dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse  Avusturya Konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Avusturya Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , şirketteki görevinizi , masrafların nasıl karşılanacağını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )
- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )
- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )
- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )
- Ssk işe giriş bildirgesi ( Orjinal ve bir adet fotokopi )
- Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli - imzalı )
- Ssk Prim Dökümü ( Ssk'dan Orjinal alınacak )
- Şirket Banka Hesap Cüzdanı  veya Banka Hesap Yazısı ( Hesap yazısı alındıgında şubenin imza sirküleri de gerekmektedir )
- Şahsi Banka Hesap Cüzdanı( Var ise )
- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )
- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır. )
- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )
       TURİSTİK SEYAHATLER
1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler
- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
- Eksiksiz doldurulmuş Avusturya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
- Uçak Rezervasyonu
- Avusturya'da yaşayan kişi veya kişiler tarafından gönderilmiş davetiye ; davetiye yok ise konfirme edilmiş otel rezervasyonu ( Avusturya'dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse  Avusturya Konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Avusturya Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )
- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )
- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )
- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )
- Şirket Banka Hesabı
- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )
- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır ) 
- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )
2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler
- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
- Eksiksiz doldurulmuş Avusturya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
- Uçak Rezervasyon
- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )
- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )
- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )
- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )
- Ssk işe giriş bildirgesi ( Orjinal ve bir adet fotokopi )
- Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli - imzalı )
- Ssk Prim Dökümü ( Ssk'dan Orjinal alınacak )
- Şahsi Banka Hesap Cüzdanı
- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )
- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır. )
- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )
3- Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler 
- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
- Eksiksiz doldurulmuş Avusturya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
- Davetiye veya Otel Rezervasyonu 
- Uçak Rezervasyonu
- Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
- Avusturya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
- 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname ( Noterden Orjinal )
- Ailenin Gelir Beyanı ( Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir )
- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan yapılmaktadır.)
- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )
4- Emekliler İçin Gerekli Belgeler
- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
- Eksiksiz doldurulmuş Avusturya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
- Davetiye veya Otel Rezervasyonu
- Uçak Rezervasyonu
- Avusturya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
- Emekli Cüzdanı Orjinali ve Fotokopisi
- Sağlık Karnesi ve Fotokopisi
- Gayrimenkul ( Ev , Arsa ) Tapuları orjinali
- Banka Hesap Cüzdanı
- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )

BİZE ULAŞIN
vize başvuru

İletişim
vize başvuru

Formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Adres:

Nenehatun cad. 67 / 1 Çankaya Ankara

Çalışma Saatleri:

Pazartesi - Cuma 09:00 & 19:00 arasında

Cumartesi 10:00 & 15:00 arasında

Telefon:

+90 (312) 439 97 39