Hollanda Vizesi


Acentemiz   Vize Başvurusu yapabilmektedir. 

25- 09 - 2014 TARİHİNDEN İTİBAREN SCHENGEN VİZESİ PARMAK İZİ UYGULAMASINA GEÇMİŞTİR. YAPILACAK İLK BAŞVURUNUZDA  PARMAK İZİNİZ ALINACAKTIR.  PARMAK İZİNİZ SCHENGEN VERİ SİSTEMİNDE 5 YIL BOYUNCA TUTULACAK VE  SONRAKİ SCHENGEN VİZE BAŞVURULARINDA KONSOLOSLUKLARA GELME ZORUNLULUĞU BULUNMAMAKTADIR.

- Lacivert Pasaporta Vize Uygulanmaktadır.

- YEŞiL , GRİ (Hizmet) ve KIRMIZI (Diplomatik) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.
- Konsolosluk Pasaportunuzun 2. sayfasındaki hamilinin imzası bölümünün pasaport sahibi tarafından imzalı olmasını- uzatım süresinin seyahatin bitiş tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar da boş vize sayfasının bulunmasını istemektedir. Eğer var ise eski pasaportlarınızı da göstermenizin sizin için referans olacağını da unutmayınız. İmzasız pasaportlar kesinlikle isleme alınmamaktadır.
- Vize başvuru formları Almanca ve Türkçe olarak hazırlanmış olup eksiksiz olarak okunaklı ve büyük harflerle doldurulmalı ; mutlaka pasaport sahibi imzalamalıdır.
- Schengen sahasına giren tüm yabancı uyruklular geçerli seyahat sağlık sigortası yaptırmak zorundadırlar.
- Vize başvurularınızı  Konsoloslukların randevu sistemi ile çalışması ve bayram - yılbaşı-ülke özel gün ve kutlamaları- sömestr  - paskalya –yurt dışı eğitim  gibi yoğun başvuruların olduğu günlere rastlaması durumunda konsolosluklarında çok yoğun olabileceğini dikkate alarak seyahat planınızı en az 30 gün önceden yapmanızı ve müracaatınızın sonuçlanması durumunda almış olduğunuz vizenin üzerindeki yazılı olan bilgilerin doğruluğunu mutlaka kontrol etmenizi önemle belirtiriz.

İşveren Olarak Hollanda Vize Başvurusu
- Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
- Hesap cüzdan fotokopisi
- Gayri menkul tapu fotokopisi
- Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
- Ticari sicil gazetesi fotokopisi
- Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu) İmza sirküleri


Bordrolu Çalışan Olarak Hollanda Vize Başvurusu
-İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından) Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
- Ticari sicil gazetesi fotokopisi
- Sigorta işe giriş bildirgesi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
- 4 aylık sigorta bildirgesi
- Son üç aylık bordro
- Hesap cüzdan fotokopisi
- Gayri menkul tapu fotokopisi
- Kredi kartları fotokopisi


Ev Hanımı Olarak Hollanda Vize Başvurusu
-Konsolosluğa hitaben dilekçe
-Gayrimenkul tapu fotokopisi
-Hesap cüzdan fotokopisi eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.


Öğrenci Olarak Hollanda Vize Başvurusu
-Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
-18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakat name
-Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.


Emekli Olarak Hollanda Vize Başvurusu
- Konsolosluğa hitaben dilekçe
- Emekli cüzdanı fotokopisi
- Sağlık karnesi fotokopisi
- Gayrimenkul tapu fotokopisi
- Banka cüzdan fotokopisi

BİZE ULAŞIN
vize başvuru

İletişim
vize başvuru

Formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Adres:

Nenehatun cad. 67 / 1 Çankaya Ankara

Çalışma Saatleri:

Pazartesi - Cuma 09:00 & 19:00 arasında

Cumartesi 10:00 & 15:00 arasında

Telefon:

+90 (312) 439 97 39