İtalya Vizesi

- ACENTEMİZ SİZİN ADINIZA BAŞVURU YETKİSİNE SAHİPTİR

-LACİVERT  pasaporta vize uygulanmaktadır.
-YESIL (Hususi) GRI (Hizmet) ve KIRMIZI (Diplomatik) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.
-Pasaport sürenizin en az 6 ay olması gerekmektedir.
-Seyahat Sigortası Zorunludur.
- Italya Baskonsoloslugu tüm vize basvurularinda yeni çekilmis, rötussuz ve arka fonu beyaz özelliklere sahip vesikalik resimleri kabul etmektedir.
- Konsolosluk 18 yasindan küçük çocuklar için her durumda Hem Anne ve Hem Baba dan Noter onayli MUVAFAKATNAME istemekte--yada çocuk için ayrica doldurulacak olan vize basvuru formunu hem Annenin hemde babanin imzalamasi gerekmektedir.!
- Basvurularinizin Konsolosluklarin randevu sistemi ile çalismasi ve bayram - yilbasi- sömestr - fuar - paskalya - dil okulu vb gibi yogun basvurularin oldugu günlere rastlamasi durumunda konsolosluklarinda çok yogun olabilecegini dikkate alarak seyahat planinizi en az 30 gün önceden yapmanizi ve müracaatinizin sonuçlanmasi durumunda almis oldugunuz vizenin üzerindeki yazili olan bilgilerin dogrulugunu mutlaka kontrol etmenizi önemle hatirlatiriz.

 İTALYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ OLAN EVRAK LİSTESİ
  
  - İŞVEREN OLARAK

- 2 ADET ARKA FON BEYAZ FOTO ( SON 3 AY IÇINDE CEKİLMİŞ)
- EN AZ 6 AYLIK GECERLI PASAPORT
- ŞIRKETIN ANTETLI KAGIDINA SIRKETTEKI GOREVINI GIDIS AMACINI
- VE KAZA HASTALIK DURUMUNDA MASRAFLARININ KİM TARAFINDAN KARSILANACAGINI BELIRTEN       ILGILI MAKAMA DILEKCE
- SIRKETIN IMZA SURKILERI FOTOKOPI
- VERGI LEVHASI FOTOKOPI
- FAALIYET BELGESI YENI TARIHLI ALINMIS ORJINALI SON 3 AYLIK
- TICARET SICIL GAZETESI ORJINAL VEYA NOTER TASTIKLI
- BANKA HESAP CUZDANI SON ALTI AYLIK ORJINALI
- MAL VARLIGINIZI BELGELEYEN EVRAKLAR

- ÇALISAN OLARAK

- 2 ADET ARKA FON BEYAZ FOTO ( SON 3 AY İÇİNDE ÇEKİLMIS)
- EN AZ 6 AYLIK GECERLI PASAPORT
- ŞIRKETIN ANTETLI KAĞIDINA SIRKETTEKI GOREVINI GİDİŞ AMACINI

  VE KAZA HASTALIK DURUMUNDA MASRAFLARININ KİM TARAFINDAN KARŞILANACAĞINI BELİRTEN       İLGİLİ MAKAMA DİLEKÇE


- ŞİRKETIN İMZA SİRKÜLERİ FOTOKOPİSİ



- EMEKLİ OLARAK

-EN AZ 6 AYLIK GECERLI PASAPORT



-VERGI LEVHASI FOTOKOPI
-FAALIYET BELGESI YENI TARIHLI ALINMIS ORJINALI
-SIRKETIN KURULUS BELGESI
-BANKA HESAP CUZDANI YENI ISLENMIS ORJINALI
-SON 3 AYLIK MAAS BORDROSU
-SSK ISE GIRIS BILDIRGESI.
-MAL VARLIGINIZI BELGELEYEN EVRAKLAR

-2 ADET ARKA FON BEYAZ FOTO ( SON 3 AY İÇINDE ÇEKİLMİŞ)
-EMEKLILIK CUZDAN FOTOKOPI
-MAAŞ ALINAN BANKA CUZDANI
-BANKA CÜZDANI YENI İSLENMİS ORJİNAL , TAPU GİBİ MADDİ DURUM GOSTEREN BELGE

BİZE ULAŞIN
vize başvuru

İletişim
vize başvuru

Formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Adres:

Nenehatun cad. 67 / 1 Çankaya Ankara

Çalışma Saatleri:

Pazartesi - Cuma 09:00 & 19:00 arasında

Cumartesi 10:00 & 15:00 arasında

Telefon:

+90 (312) 439 97 39