Letonya Vizesi

VİZE MÜRACATLARI ŞAHSİ BAŞVURU DUR .

- LACİVERT ( Normal) pasaportlardan vize istenmektedir.

- YEŞİL (Hususi) GRİ (Hizmet) ve KIRMIZI (Diplomatik) pasaportlara 90 gün süre ile
vize uygulanmamaktadır.

- Tüm schengen ülkelerinin Ortak kararı gereği Pasaport süresi ilk alındığı tarihten
itibaren 10 yıldan fazla olan pasaportların başvurularını kesinlikle kabul
etmediğinden schengen ülkelerine seyahat edecek olan yolcularımızın
pasaportlarını mutlaka değiştirmeleri gerekmektedir.

- Büyük elçilik / Konsolosluk Pasaportunuzun 2. sayfasındaki hamilinin imzası
bölümünün pasaport sahibi tarafından imzalı olmasını-- temdit süresinin seyahatin
bitiş tarihinden itibaren en az 6 AY ve Pasaportta seyahat edecek kişi sayısı kadar
boş vize sayfasının bulunmasını istemektedir. Eğer var ise eski pasaportlarınızı da
göstermenizin sizin için referans olacağını da unutmayınız.

- Vize başvuru formları Letonca ve İngilizce olarak hazırlanmış olup eksiksiz olarak
okunaklı ve büyük harflerle doldurulmalı ; mutlaka pasaport sahibi tarafından
imzalanmalıdır.

- Letonya /Schengen sahasına giren tüm yabancı uyruklular geçerli seyahat sağlık
sigortası yaptırmak zorundadırlar.



BİZE ULAŞIN
vize başvuru

İletişim
vize başvuru

Formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Adres:

Nenehatun cad. 67 / 1 Çankaya Ankara

Çalışma Saatleri:

Pazartesi - Cuma 09:00 & 19:00 arasında

Cumartesi 10:00 & 15:00 arasında

Telefon:

+90 (312) 439 97 39