Mısır Vizesi

lk defa Mısır'a seyahat edecek olan kişiler de dahil olmak üzere,şirketimiz sizin adınıza başvuru yapma yetkisine sahiptir.

İŞ SEYAHATLERİ
  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Mısır Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak,Mısır vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Mısır'daki görüşülen şirketten davetiye yazısı veya fax
  • Şirket İmza Sirküleri (Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Vergi Levhası (Orjinal (noter tastiklisi kabul edilir) ve bir adet fotokopi)
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli, Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi (Orjinal ve bir adet fotokopisi)
TURİSTİK SEYAHATLER
  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Mısır Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Konfirmeli Otel ve Uçak Rezervasyonu

BİZE ULAŞIN
vize başvuru

İletişim
vize başvuru

Formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Adres:

Nenehatun cad. 67 / 1 Çankaya Ankara

Çalışma Saatleri:

Pazartesi - Cuma 09:00 & 19:00 arasında

Cumartesi 10:00 & 15:00 arasında

Telefon:

+90 (312) 439 97 39