Romanya Vizesi

ŞAHSİ BAŞVURU İSTENMEKTEDİR.

** Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları;
Lacivert  Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR 
**Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.
**Romanya Konsolosluğu pasaportların 2. sayfasındaki hamilinin imzası kısmının pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalı olmasını istemektedir. 
**Vize başvuru formları eksiksiz olarak büyük harfle doldurulmalı ve mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır.
**
Romanya vize başvurusu için Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur.
(Seyahat Sağlık Sigortası tarafımızca yapılmaktadır)

BİZE ULAŞIN
vize başvuru

İletişim
vize başvuru

Formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Adres:

Nenehatun cad. 67 / 1 Çankaya Ankara

Çalışma Saatleri:

Pazartesi - Cuma 09:00 & 19:00 arasında

Cumartesi 10:00 & 15:00 arasında

Telefon:

+90 (312) 439 97 39