Ukrayna Vizesi

Ukrayna Konsolosluğu'na acentamız, sizin adınıza vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.

İŞ SEYAHATLERİ
 

İşverenler İçin Gerekli Belgeler
  • Vize bitiminden itibaren en az 9 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Ukrayna Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Ukrayna'daki firmadan Davetiye
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Ukrayna Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi.(Dilekçeye Ukrayna'da görüşülücek olan firmanın bilgileri mutlaka olmalıdır)
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Vergi Levhası Fotokopisi
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır)
  • SSK'lı çalışan ise bunlara ek olarak
  • SSK işe giriş bildirgesi
  • Maaş bordrosu
TURİSTİK SEYAHATLER
  • Vize bitiminden itibaren en az 9 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Ukrayna Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Otel rezervasyonu ve ödendi belgesi. (Voucher)

BİZE ULAŞIN
vize başvuru

İletişim
vize başvuru

Formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Adres:

Nenehatun cad. 67 / 1 Çankaya Ankara

Çalışma Saatleri:

Pazartesi - Cuma 09:00 & 19:00 arasında

Cumartesi 10:00 & 15:00 arasında

Telefon:

+90 (312) 439 97 39